Julesnaps med stjerneanis
Foto: Mikkel Adsbøl

Julesnaps med stjerneanis

Lækker hjemmelavet julesnaps lavet på Brøndum snaps - julesnapsen får smag fra appelsin og stjerneanis og smager skønt iskold til julefrokosten.

printer Print
plate 1 flaske julesnaps

1 usprøjtet appelsin
10 stjerneanis
1 flaske Brøndums Snaps

Sådan laver du julesnaps med stjerneanis

  1. Skyl og aftør appelsinen. Skræl en lang strimmel af den yderste skal af med en kartoffelskræller, og kom den i en flaske.
  2. Tilsæt 10 stk. stjerneanis. Bræk dem evt. i mindre stykker.
  3. Hæld snapsen over, og lad den trække 1 uges tid.
  4. Si snapsen, og hæld den tilbage på flasken. Den smager godt iskold til julefrokosten.

    julesnaps-med-stjerneanis-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Snaps, Julemad, Julefrokost-mad og Drikke