Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kaffe og orangestykker a la ragusa
Foto: Line Thit Klein Kaffe og orangestykker a la ragusa

Kaffe og orangestykker a la ragusa

Kaffe og orangestykker a la ragusa

Super lækre og nemme chokolader, der er en skøn afslutning på middagen.

4
Print

200 g nougat
50 g hasselnødder
75 g mandler
25 g tørrede tranebær
50 g mørk chokolade
1 tsk revet appelsinskal

Sådan laver du kaffe og orangestykker:

Skær nougaten i grove stykker, og smelt det ved stille varme i en skål over vandbad. Hak hasselnødder og mandler groft. Rist nødder og mandler let gyldne på en tør pande, og afkøl dem. Hak tørrede tranebær og mørk chokolade groft.

Rør smeltet nougat sammen med hasselnødder, mandler, tranebær, chokolade og appelsinskal. Hæld det i en form beklædt med bagepapir. Sæt det i køleskabet, til det er stivnet. Skær det i små firkanter, og anret på et fad, og server til en god espresso.

PRØV OGSÅ: Små æblegaletter