Kaffecreme
SPONSORERET indhold

Kaffecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

14. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
6 pers.

Ingredienser

1/2 l sødmælk
2 spsk. instant kaffepulver
150 g sukker
1 knsp. salt
6 pasteuriserede æggeblommer
karamel af 2 spsk. sukker og 3 spsk. vand
Tilbehør: Gascognekager eller andre småkager.

  1. Kog mælken op med sukkeret. Udrør kaffepulveret heri.
  2. Lad de 2 spsk. sukker smelte i en lille gryde, til det er gyldent. Kom vandet ved, og kog det op, til det er smeltet sammen.
  3. Kom blandingen i mælken sammen med æggeblommer. Bring blandingen næsten til kogepunktet, må ikke koge. Rør i blandingen hele tiden. Når den er tyknet, kommes den i en skål eller små portionsskåle. Stil cremen køligt og lad den trække. Server med en småkage til f.eks. gascognekager.