SPONSORERET indhold
Kager med brombær og æble
Septembers herligheder i denne kage er lige til at plukke på buske, træer og i krat.
6 / 12
Ingredienser
12 stk
125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg
50 g mandelmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æbler
125 g brombær
50 g hasselnødder
25 g smør i tern
1 tsk kanel
2 spsk rørsukker
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 160 grader. Pisk smør og sukker, til det er hvidt, luftigt og cremet.
- Tilsæt æggene et ad gangen, mens du pisker. Rør mandelmel, hvedemel og bagepulver sammen. Rør det tørre i det våde. Skær det ene æble i tern. Skær det andet æble i tynde både.
- Vend forsigtigt æbletern og brombær i dejen. Kom dejen i muffinforme. Hak hasselnødderne groft.
- Pynt kagerne med æblebåde, hakkede hasselnødder og smørtern. Drys med rørsukker og kanel. Bag kagerne i 35-40 min. Test med en bagenål el. lign., at kagerne er gennembagte.
- Lad kagerne køle af på en bagerist.
- Servér is og flere brombær til.