Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

kålsalat
Foto: Ditte Ingemanns

kålsalat

Kål med sesamdressing

Server den til et stykke svinekød eller tag den med i madpakken.

4
Print

2 dl perlespelt
350 g kål, f.eks. spidskål, hvidkål el. rødkål
6 radiser, fintsnittede
DRESSING:
60 g skyr
2 tsk mørk sesamolie
1 tsk æblecidereddike
2 tsk sesamfrø

Sådan gør du:

Kog perlespelten efter anvisning på pakken og lad den køle af. Skær kål i rigtig tynde strimler og bland det med spelt og radiser.
Rør ingredienser til dressingen godt sammen, smag til og vend dressingen godt rundt i salaten.

Energi pr. person: 255 kcal, fedt 16%, protein 16%, kulhydrat 68%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Kål og Dressing