Kålkællingens kålabonara
SPONSORERET indhold

Kålkællingens kålabonara

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når Emilia Fiona Weir kommer træt hjem fra optagelser til programmet Kålkællingerne, er der en ret som hun altid skal have.

Af: Louise Engelst
07. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

4 store håndfulde grønkål
1 pakke fuldkorns linguine
3 dl cashewnødder (dem som ikke er ristede)
Ca. 2 dl vand
1 dl god olivenolie
1- 2 fed hvidløg
½ tsk. Dijonsennep
3 håndfulde svampe (Emilia kan godt lide østershatte og kantereller)
Salt og peber
½ citron

Vandet til pastaen sættes over. En god blender findes frem og i den kommer du cashewnødder, vand, olivenolie, Dijonsennep, hvidløg, lidt salt og peber.
Blend i et stykke tid, indtil du har en cremet fløde, ca. 1-2 minutter. Samtidig finder du en pande frem og svitser svampene i lidt olivenolie.
Du koger pastaen, og 3 minutter før den er færdig kommer du grønkålsstykkerne på panden med svampene og lader den falde sammen. Cashewfløden hældes ud over kålen og den færdigt kogte pasta vendes i.
Til sidst hælder jeg saften fra en halv citron over retten. Server eventuelt med lidt frisk grønkål på toppen