Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kalkungryde med kartoffel-urte-mos
Foto: Vægtkonsulenterne

Kalkungryde med kartoffel-urte-mos - opskrift fra Hjemmet

Kalkungryde med kartoffel-urte-mos

<br><br>Kalorier 423 kcal<br> Protein 44 g 41 %<br> Kulhydrat 31 g 33%<br> Fedt 12 g 26 %<br> Kostfiber 8 g<br><br> En god gryderet for hele familien.

(1 person)
Print

Ingredienser:
25 g løg (hakket)
½ fed hvidløg (hakket)
1 tsk DDV Plante-70 (til stegning)
170 g kalkun (tern)
½ ds hakkede tomater
25 g rød peberfrugt (hakket)
1 tsk oregano
salt og peber
Kartoffel-urte-mos:
100 g kartoffel (tern)
50 g knoldselleri (tern)
50 g gulerod (tern)
25 g porre (tern)
10 g DDV Plante-70
Pynt:
lidt fintsnittet porre

  1. Svits løg og hvidløg i plantefedtstoffet på en varm pande.
  2. Tilsæt kalkuntern sammen med tomater, peberfrugt og krydderier. Læg låg på og lad gryderetten simre, til kødet er helt mørt.
  3. Kog grønsagsternene møre og mos dem sammen med plantefedtstoffet og salt.
  4. Servér kalkungryden med kartoffel-urte-mosen, der er pyntet med porre.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Se, hvad vi ellers skriver om: Kalkun, Kalorielet og Hovedret