Karrysild
SPONSORERET indhold

Karrysild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Kalorielette karrysild

60 g sukkerfri, marineret sild


Dressing
50 g DDV Yoghurt
15 g kalorielet mayonnaise
ca 1/2 - 1 tsk karry
ca 1/2 - 1 tsk fransk sennep
20 g finthakket løg
20 g porrer i tynde ringe
1/2 æble i tern
salt & citronpeber
lidt Multisød

  1. Rør yoghurt, mayonnaise, karry, sennep, hakket løg, porreringe og æble sammen. Smag til med salt, citronpeber og Multisød.
  2. Skær sildene ud i små stykker og bland dem forsigtigt ned _i dressingen. Kom karrysilden i en skål og pynt med lidt hakket løg og dild.