Kålsalat med kylling
SPONSORERET indhold

Kålsalat med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker frokost med kun 3 ingredienser. Meget nemmere og sundere bliver det ikke. Og salaten kan med fordel laves dagen i forvejen.

Af: Anne Bech Foto: Flemming Leitorp
19. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

½ spidskål
2 peberfrugter
2-300 g kyllingefilet eller -inderfilet
olivenolie til stegning
salt og peber

Sådan gør du

Snit spidskålen helt tyndt og fint. Snit peberfrugterne helt tyndt. Skær kødet i tynde strimler, og steg dem i et par dråber olie. Kom salt og peber over. Vend det hele sammen til en salat. Det er en salat, der gør sig rigtigt godt, når den har stået natten over.

TIP: Giv din salat et ekstra spark, og steg din kylling i knust hvidløg og finthakket frisk chili, og brug kødsaft til at vende hele salaten i bagefter.