Kålsalat med pærer, valnødder og mormordressing
SPONSORERET indhold

Kålsalat med pærer, valnødder og mormordressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og lækker salat, der er god til kylling.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
20. nov. 2012 | Mad | ALT for damerne
Total: 15 min

Ingredienser

400 g kål, f.eks. grønkål, sortkål eller blomkål
3 pærer
50 g valnødder.
Dressing:
2 dl fløde
1 tsk salt
2 spsk eddike
1 tsk sukker.

Sådan gør du:

Hak/del kåltyperne fint. Skær pærerne i små tern. Rist valnødderne sprøde på en tør pande.

Pisk alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med salt, sukker og peberrod.

Vend det hele sammen.

Server f.eks. til efterårets vildt eller sammen med stegt kylling.

PRØV OGSÅ: Grønkålssalat med mormordressing, appelsin, pære, dadler og hasselnødder