Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kålsalat med spejlæg og rød chili
Foto: Ditte Ingemann Kålsalat med spejlæg og rød chili

Kålsalat

Kålsalat med spejlæg og rød chili

plate 4
printer Print

2 spsk jordnøddeolie
4 tsk sennepsfrø
2 tsk stødt spidskommen
2 rødløg
400 g spidskål el. hvidkål
2 tsk gurkemeje
6 tomater
4 spsk vand
1 rød chili
2 spsk kokosmel
1 lime, saften heraf
½ bdt koriander
4 spejlæg
2 tsk nigellafrø

Sådan gør du

1/ Varm olien op på en pande, og tilsæt sennepsfrø og spidskommen – svits krydderierne under omrøring i ca. 1 minut.

2/ Skær løg og kål i meget tynde strimler, og tilsæt det sammen med gurkemeje og tomater i små tern. Rør det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3-4 minutter, hvorefter der tilsættes en smule vand.

3/ Lad det simre endnu nogle minutter, hvorefter finthakket chili, kokosmel, limesaft og koriander røres i. Smag retten til, og servér den med spejlæg og nigellafrø på toppen.

[275 kcal pr. portion]


PRØV OGSÅ: Kulhydratfattig kyllingeburger med auberginefritter

Se, hvad vi ellers skriver om: Ditte Ingemann, Æg, Chili, Kål og Sunde salater