Kålsalat med spejlæg og rød chili
Ingredienser
2 spsk jordnøddeolie
4 tsk sennepsfrø
2 tsk stødt spidskommen
2 rødløg
400 g spidskål el. hvidkål
2 tsk gurkemeje
6 tomater
4 spsk vand
1 rød chili
2 spsk kokosmel
1 lime, saften heraf
½ bdt koriander
4 spejlæg
2 tsk nigellafrø
Sådan gør du
1/ Varm olien op på en pande, og tilsæt sennepsfrø og spidskommen – svits krydderierne under omrøring i ca. 1 minut.
2/ Skær løg og kål i meget tynde strimler, og tilsæt det sammen med gurkemeje og tomater i små tern. Rør det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3-4 minutter, hvorefter der tilsættes en smule vand.
3/ Lad det simre endnu nogle minutter, hvorefter finthakket chili, kokosmel, limesaft og koriander røres i. Smag retten til, og servér den med spejlæg og nigellafrø på toppen.
[275 kcal pr. portion]
PRØV OGSÅ: Kulhydratfattig kyllingeburger med auberginefritter