SPONSORERET indhold
Kålsalat med valnødder
Denne salat er skøn, knasende og syrlig.
4
Ingredienser
½ hvidkål
8 store stilke grønkål
1 lille grønt æble
DRESSING MED ÆBLECIDEREDDIKE:
½ dl koldpresset olivenolie
½ dl æblecidereddike
1-2 tsk kokossirup
lidt salt
friskkværnet peber
DRYS:
1 lille håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld valnøddekerner
Sådan gør du:
Snit hvidkål fint. Fjern stænglerne fra grønkålen, og snit bladene fint. Del æblet i kvarter, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Bland det hele sammen i en skål, og kom dressingen over. Rør dressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Top til sidst med finthakket persille og hele valnødder inden servering.
Opskriften er fra Jane Faerbers kogebog, LCHF Året rundt, Politikens Forlag, 250 kr.