SPONSORERET indhold
Kalv med rodfrugter
4 personer
Ingredienser
2 spsk. olivenolie
500 g kalvebov eller tykkam
i tern
2 løg
4 gulerødder
2 pastinakker eller persillerødder
2 dl rødvin
2 dl vand
salt, peber
1 dl hakket persille
2 kviste timian
1 laurbærblad
evt. 2 spsk. majstivelse til
jævning
evt. saucekulør
Tilbehør:
kartoffelmos og grøn salat
- Varm olien op i en gryde, og brun kødet. Hak løgene. Skær gulerødderne i skiver og pastinakkerne i tern. Kom grønsagerne i gryden, og svits dem med et par min. Kom vin, vand, salt, peber, persille, timian og laurbærblad i gryden, og kog det hele sammen i ca. 1 time, til kødet er mørt.
- Jævn evt. med majstivelse udrørt i koldt vand. Kog kort igennem, og smag til med salt og peber. Giv evt. retten et par dråber saucekulør, så får den en fin, gylden farve.