SPONSORERET indhold
Kalv med rosmarinrødder
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
3/4 kg skrællet rødbede
3/4 kg skrællet gulerod
1 spsk olivenolie
3 rosmarinkviste
salt og peber.
4 kalvemedaljoner af tykstegsfilet hver på 150 g
1 pose baby spinat
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:502 Kcal
-
Fedt:17 %
-
Protein:34 %
-
Kulhydrat:49 %
Sådan gør du
Skær rodfrugterne i mindre stykker og vend dem olivenolie.
Kom rodfrugterne i et ovnfast fad, krydr med rosmarin, salt og peber. Lad lidt krydderi blive tilbage til kalven. Bag rodfrugterne 30 min. ved 225 grader.
Krydr kalvemedaljonerne med rosmarin, salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Anret kødet på en bund af frisk spinat, og servér med rodfrugter samt groft brød.