SPONSORERET indhold
Kalv på krydret spinat
Hakket kalvekød har sin egen milde smag, og den skal man omgå med nænsomhed som her.
4 personer
Ingredienser
ca. 600 g hakket kalvekød
1 æg
salt og peber
Tilbehør:
2-3 spsk. pinjekerner
300 g babyspinat
lidt smør
1/2 peberfrugt i smalle strimler
1 fed hvidløg
chilipulver
1 bdt. persille
1 bdt. dild eller estragon
små, kogte kartofler efter appetit
- Ælt kødet med æg, salt og peber, og form det til ovale boller. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 25 min.
- Rist først pinjekernerne på en tør pande, og skrab dem til side. Svits derefter den skyllede spinat i lidt smør, tilsæt chilipulver, peberfrugt, presset hvidløg og hakket grønt, og varm det hele godt igennem. Drys med pinjekerner.
- Server kødet med spinat og små kartofler.
- TIDSFORBRUG: 35 MIN, HERAF ARBEJDSTID: 35 MIN.