Giv et blad i julegave. Priser fra 149 kr. Klik her →

Opskrift på kalvehaler med gremolata
Foto: Mikkel Adsbøl Kalvehaler med gremolata

Opskrift på kalvehaler med gremolata

Kalvehaler med gremolata

plate 4
printer Print

smør
2 kg kalvehaler – gerne frilands- eller økologisk
4 gulerødder skåret i mundrette bidder
3 løg – skåret i 4
½ knoldselleri – skåret i mundrette bidder
5 fed hvidløg hakket groft
rosmarin
laurbærblade
timian
10 sorte peberkorn
5 dl rødvin
3 dl vand.

Gremolata
1bundt kruspersille, finthakket
Skal af 1 citron, økologisk
2 fed hvidløg, finthakket.

Sådan gør du

Kom en ordentlig klat smør i en tykbundet gryde, og steg lige kalvehalerne af. Kom alle de andre ingredienser i og hæld vin og vand på. Lad koge op og skru derefter ned og lad simre i minimum tre timer.

Gremolata
Alle ingredienserne blandes.

Se, hvad vi ellers skriver om: Simremad, Kalv, Italiensk mad, Louise Bruun og Hovedret