Kalvekødssalat med ingefær & soja
SPONSORERET indhold

Kalvekødssalat med ingefær & soja

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en dejlig japansk inspireret kalvekødssalat med ingefær og soja.

11. dec. 2013 | Opskrift | Hjemmet
1 person

Ingredienser

Tilberedningstid: 30 minutter
Reel arbejdstid: 20 minutter
Ingredienser:
170 g kalvekød
100 g gulerod
50 g minimajs
50 g agurk
50 g radiser
koriander
Dressing:
½ lille fed hvidløg
½ citron (øko)
3 tsk sojasauce
8 g fintrevet frisk ingefær
1½ tsk ristet sesamolie

  1. Grill kalvekødet på en tør grillpande, så det stadig er rødt. Lad det hvile, inden det skæres i tynde skiver.
  2. Skrub eller skræl gulerod. Skyl de øvrige grøntsager. Skær minimajs i halve eller kvarte på langs. Skær agurk og gulerod i tynde stave og radiser over på langs. Skyl, afdryp og pluk koriander.
  3. Vend kalvekødet og grønt.
  4. Dressing: Pisk fintrevet hvidløg, lidt fintrevet citronskal og citronsaft, sojasauce, ingefær og ristet sesamolie til en dressing og smag til med mere citronsaft. Dryp dressingen over kalvekødssalaten.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog
    "Den komplette kostguide til dig, der er 45+"