grillmad kalvekotelet
SPONSORERET indhold

Kalvekotelet & tomatsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ægte sommerklassiker serveret med søde tomater.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 kalvekoteletter a 100 g
2 tsk olivenolie
salt, peber
rosmarin eller salvie

Tomatsalat:
500 g tomater, gerne forskellige slags & farver 4 skiver grillet brød brækket i mindre stykker 2 snittede sommerløg 1 god håndfuld basilikum 1 spsk olivenolie 1-2 spsk lagret balsamico

Sådan gør du: Gnid kødet med olie, salt, peber og krydderurter. Grill det over gode gløder et par minutter på hver side. Skær tomaterne i skiver, halve eller kvarter efter størrelse, bland dem med brød, sommerløg og masser af basilikum. Dryp olivenolie og balsamico over salaten, og smag til med salt og peber.

● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %