grillmad kalvekotelet
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Fit living

grillmad kalvekotelet

Kalvekotelet & tomatsalat

En ægte sommerklassiker serveret med søde tomater.

Af Vibeke Lehn 26.aug.2016 Mad

4

4 kalvekoteletter a 100 g
2 tsk olivenolie
salt, peber
rosmarin eller salvie

Tomatsalat:
500 g tomater, gerne forskellige slags & farver 4 skiver grillet brød brækket i mindre stykker 2 snittede sommerløg 1 god håndfuld basilikum 1 spsk olivenolie 1-2 spsk lagret balsamico

Sådan gør du: Gnid kødet med olie, salt, peber og krydderurter. Grill det over gode gløder et par minutter på hver side. Skær tomaterne i skiver, halve eller kvarter efter størrelse, bland dem med brød, sommerløg og masser af basilikum. Dryp olivenolie og balsamico over salaten, og smag til med salt og peber.

Find flere tips til nem aftensmad

● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %

Henter...