Kalvekoteletter og bagte kartofler med rygeostcreme
Så er der herremad på menuen. Kalvkoteletter og bagte kartofler.
Ingredienser
4-6 bagekartofler
175 g rygeost uden 2 spsk creme fraiche
1 lille bundt purløg kommen
400 g cherrytomater
1 rødløg
1 håndfuld persille
salt og peber
olivenolie
1 spsk hvid balsamicoeddike
4 kalvekoteletter
Sådan laver du kalvekoteletter
1. Tænd ovnen på 180 grader. Skrub og tør kartoflerne og kom dem i ovnen. De skal bage i 50-60 min.
2. Rør en dressing af rygeost og creme fraiche. Hak purløget og bland i. Smag til med salt og peber.
3. Skær tomater i halve eller kvarte. Snit løget fint og vend det sammen med tomater og grofthakket persille. Lav en dressing af 1 spsk olie og 1 spsk eddike i. Krydr med salt og peber.
4. Varm 1 spsk olie i en pande. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem 5 min pr. side. Servér med de bagte kartofler med rygeostdressing og tomatsalat.
Tip
Spis skindet fra de bagte kartofler. Det er her vitaminerne sidder og skindet bliver lækkert af at blive bagt.