Kanelmakroner
SPONSORERET indhold

Kanelmakroner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
06. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Bagetid:
20 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 20 stk.)
150 g mandler
150 g sukker
2-3 tsk stødt kanel
½ dl æggehvider
2-3 spsk flormelis
1 tsk stødt kanel

  1. Tænd ovnen på 200 grader – ikke varmluft.
  2. Overhæld mandlerne med kogende vand og hæld dem på en sigte.
  3. Smut huden af dem og hak dem fint i en foodprocessor.
  4. Hæld dem over i en skål og tilsæt sukker og stødt kanel.
  5. Rør æggehviderne i til dejen er tyk og kan formes.
  6. Dyp fingrene i koldt vand og tril dejen til 20 kugler. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  7. Bland flormelis med stødt kanel og sigt det over dejkuglerne.
  8. Bag dem midt i ovnen16-20 min. – de skal være gyldne.
  9. Lad dem stå på pladen et par min., løft dem forsigtigt af papiret og læg dem på en rist til afkøling.
  10. Opbevar dem i en kagedåse.