Karryburger
SPONSORERET indhold

Karryburger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En anderledes burgervariant med et strejf af karry

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
24. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6 min.
250 g hakket
kalkunkød (eller andet lyst kød)
1 spsk karry
1 lille rødløg
1 dl græsk yoghurt (eller cremefraiche)
frisk mynte
salt og peber
olie til stegning
2 pita- eller naanbrød
grøn salat
evt. chutney efter smag

  1. Ælt kødet sammen med 1 tsk karry og 1 spsk finthakket rødløg samt salt og peber.Form farsen til 2 flade bøffer og stil dem koldt.
  2. Rør yoghurten sammen med karry, finthakket rødløg og mynte og smag til med salt og peber.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie (2-3 min. på hver side) og anret dem i lune naan- eller pitabrød med salat, karrydressing og evt. chutney.