Karrykoteletter med selleri og æbler
SPONSORERET indhold

Karrykoteletter med selleri og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Koteletter er populær på middagsbordet. Her serverer vi dem med spændende tilbehør. Krydderiet er karry, og sammen med selleri og æbler giver det en dejlig ret.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jesper Glyrskov
22. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Karrykoteletter til 4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
4 koteletter
2 løg (finthakket
2-4 tsk karry
10+10 g smør
400 g skrællet knoldselleri (i små terninger)
2-3 æbler (i terninger)
salt og peber
2 dl fløde

Tilbehør: ris

  1. Steg løg og karry i en gryde med smør 5 min.
  2. Tilsæt selleri og steg under omrøring 5 min.
  3. Tilsæt æbler og steg yderligere et par min.
  4. Krydr koteletterne med karry, salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  5. Skru ned for varmen og steg dem yderligere et par minutter på hver side.
  6. Tag koteletterne af panden og hold dem varme. Hæld grønsagerne på panden og steg et par min. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem.
  7. Smag til med salt og peber og servér med koteletter og kogte ris.