Karrykrydret kyllingesuppe
Ingredienser
2 tsk majsolie
2 spsk rød karrypasta
2 grofthakkede løg
½ finthakket, rød chili
½ liter græskarkød i tern eller strimler
350 g kyllingeinderfilet i tern eller strimler
1 dåse kokosmælk light
4- 5 dl hønsefond
salt, peber
4 snittede grønne asparges
2 snittede forårsløg
1 bakke sukkerærtespirer.
400 g ristet speltbrød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:590 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:46 %
Sådan gør du
Varm olien og sauter karrypastaen kort heri under omrøring.
Tilsæt løg, chili samt græskar og sauter videre i et par minutter, før kyllingekødet
kommes ved og det hele sauteres i yderligere et par minutter.
Hæld kokosmælk og bouillon i gryden og lad det hele snurre 12-15 minutter.
Smag til med salt og peber og læg aspargesene i gryden de sidste minutter.
Servér suppen med forårsløg og sukkerærtespirer samt brød.
Tip
Brug courgetter i stedet for græskar.