Opskrift på karrykrydret kyllingesuppe
SPONSORERET indhold

Karrykrydret kyllingesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
10. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

2 tsk majsolie
2 spsk rød karrypasta
2 grofthakkede løg
½ finthakket, rød chili
½ liter græskarkød i tern eller strimler
350 g kyllingeinderfilet i tern eller strimler
1 dåse kokosmælk light
4- 5 dl hønsefond
salt, peber
4 snittede grønne asparges
2 snittede forårsløg
1 bakke sukkerærtespirer.
400 g ristet speltbrød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    590 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

Sådan gør du

Varm olien og sauter karrypastaen kort heri under omrøring.
Tilsæt løg, chili samt græskar og sauter videre i et par minutter, før kyllingekødet
kommes ved og det hele sauteres i yderligere et par minutter.
Hæld kokosmælk og bouillon i gryden og lad det hele snurre 12-15 minutter.
Smag til med salt og peber og læg aspargesene i gryden de sidste minutter.
Servér suppen med forårsløg og sukkerærtespirer samt brød.