Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på karrykrydret kyllingesuppe
Foto: Andreas Wiking Karrykrydret kyllingesuppe

Opskrift på karrykrydret kyllingesuppe

Karrykrydret kyllingesuppe

35 minutter
Print
4

2 tsk majsolie
2 spsk rød karrypasta
2 grofthakkede løg
½ finthakket, rød chili
½ liter græskarkød i tern eller strimler
350 g kyllingeinderfilet i tern eller strimler
1 dåse kokosmælk light
4- 5 dl hønsefond
salt, peber
4 snittede grønne asparges
2 snittede forårsløg
1 bakke sukkerærtespirer.
400 g ristet speltbrød.

Energi pr. person:
590 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
24 %
Kulhydrant:
46 %

Sådan gør du

Varm olien og sauter karrypastaen kort heri under omrøring.
Tilsæt løg, chili samt græskar og sauter videre i et par minutter, før kyllingekødet
kommes ved og det hele sauteres i yderligere et par minutter.
Hæld kokosmælk og bouillon i gryden og lad det hele snurre 12-15 minutter.
Smag til med salt og peber og læg aspargesene i gryden de sidste minutter.
Servér suppen med forårsløg og sukkerærtespirer samt brød.

 

Tip

Brug courgetter i stedet for græskar.


Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Karrysuppe, Græskarsuppe, Suppe, Asiatisk mad, Hovedret og Forret