Karrysild
SPONSORERET indhold

Karrysild med fløde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
27. okt. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

4-6 marinerede hvide sildefileter,
gammeldags modnede
Karrymayonnaise:
½ dl piskefløde
2 dl god mayonnaise
1½ tsk. karry
2 spsk. løgtern
2 pillede, hårdkogte æg
1 æble
salt, peber
Pynt:
dild, æbletern, rødløgstern og et drys karry
Tilbehør:
rugbrød

  1. Pisk fløden til blødt skum, og vend den i mayonnaisen. Rør karry og løg i. Skær æg og æble i små tern, og vend dem i. Smag til med salt og peber.
  2. Skær sildene i 3-4 cm stykker. Vend sildestykkerne i, eller server karrymayonnaisen til silden. Pynt med æbletern, rødløgsringe og et drys karry.
  3. Stegte sild i eddikelage: Begynd med at koge en eddikelage af 2 dl sukker, 2½ dl æble- eller hvidvinseddike og 2 tsk. sorte peberkorn. Vend 6-8 sildefileter i rugmel blandet med salt og peber. Steg dem i smør, til de er gyldne og gennemstegte. Hæld marinaden over de nystegte stadig lune sild i en skål. Lad det trække i køleskabet 2-3 timer. Pynt med løgringe.