Karrysuppe med wokstrimler
SPONSORERET indhold

Karrysuppe med wokstrimler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker ret, der varmer og mætter på en kold vinterdag.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jes Buusmann
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2-3 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
250 g wokstrimler
2 tsk karry
salt og peber
1 spsk olie
1 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
150 g knoldselleri (i tern eller strimler)
1 dåse hakkede tomater
3 dl bouillon
evt. 1/2 dl fløde
frisk koriander, basilikum eller persille
Tilbehør:
Kogte ris

  1. Dup kødet tørt og vend det sammen med karry, salt og peber. Brun kødet i en varm gryde med olie 1-2 min. Tag det op og steg nu løg, hvidløg og selleri et par min. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad suppen simre 10 min.
  2. Tilsæt evt. fløde og smag til med salt og peber. Kom kødet i suppen og lad det blive gennemvarmt.
  3. Servér i dybe tallerkner med kogte ris og et drys frisk koriander, basilikum eller persille.