Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
250 g wokstrimler
2 tsk karry
salt og peber
1 spsk olie
1 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
150 g knoldselleri (i tern eller strimler)
1 dåse hakkede tomater
3 dl bouillon
evt. 1/2 dl fløde
frisk koriander, basilikum eller persille
Tilbehør:
Kogte ris
- Dup kødet tørt og vend det sammen med karry, salt og peber. Brun kødet i en varm gryde med olie 1-2 min. Tag det op og steg nu løg, hvidløg og selleri et par min. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad suppen simre 10 min.
- Tilsæt evt. fløde og smag til med salt og peber. Kom kødet i suppen og lad det blive gennemvarmt.
- Servér i dybe tallerkner med kogte ris og et drys frisk koriander, basilikum eller persille.