Karrysuppe med wokstrimler
Foto: Jes Buusmann

Karrysuppe med wokstrimler - opskrift fra Hjemmet

Karrysuppe med wokstrimler

En rigtig lækker ret, der varmer og mætter på en kold vinterdag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2-3 personer

Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
250 g wokstrimler
2 tsk karry
salt og peber
1 spsk olie
1 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
150 g knoldselleri (i tern eller strimler)
1 dåse hakkede tomater
3 dl bouillon
evt. 1/2 dl fløde
frisk koriander, basilikum eller persille
Tilbehør:
Kogte ris

  1. Dup kødet tørt og vend det sammen med karry, salt og peber. Brun kødet i en varm gryde med olie 1-2 min. Tag det op og steg nu løg, hvidløg og selleri et par min. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad suppen simre 10 min.
  2. Tilsæt evt. fløde og smag til med salt og peber. Kom kødet i suppen og lad det blive gennemvarmt.
  3. Servér i dybe tallerkner med kogte ris og et drys frisk koriander, basilikum eller persille.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Indisk mad, Karrysuppe, Wok, Aftensmad, Sund aftensmad og Hovedret