Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron

Foto: Thomas Hergaard

Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron - opskrift fra Hjemmet

Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2-4 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ spidskål
½ tsk groft salt
1 usprøjtet citron
½ spsk jomfruolivenolie
250 g kogte nye kartofler (i halve)
2 forårsløg (fintsnittede)
frisk mynte
Dressing:
3 spsk mayonnaise
3 spsk fromage frais eller syrnet fløde
1-2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber

  1. Skær stokken ud af kålen og snit den fint. Bland den grundigt med salt og lad den trække 15 min.
  2. Vend fintrevet citronskal og olivenolie i kålen.
  3. Pisk dressingen sammen og vend kartofler, kål og forårsløg i.
  4. Tilsæt friskhakket mynte og pynt med mynteblade og evt. lidt forårsløg.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Mynte, Kartoffelsalat, Spidskålssalat og Tilbehør