Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron
SPONSORERET indhold

Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
07. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2-4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ spidskål
½ tsk groft salt
1 usprøjtet citron
½ spsk jomfruolivenolie
250 g kogte nye kartofler (i halve)
2 forårsløg (fintsnittede)
frisk mynte
Dressing:
3 spsk mayonnaise
3 spsk fromage frais eller syrnet fløde
1-2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber

  1. Skær stokken ud af kålen og snit den fint. Bland den grundigt med salt og lad den trække 15 min.
  2. Vend fintrevet citronskal og olivenolie i kålen.
  3. Pisk dressingen sammen og vend kartofler, kål og forårsløg i.
  4. Tilsæt friskhakket mynte og pynt med mynteblade og evt. lidt forårsløg.