Ingredienser
Kartoffel-avocadosalat:
500 g vaskede små kartofler, f.eks. folva eller asparges
2 modne avocado
1 stort rødløg
1 radicchiosalat
50 g røgede saltede cashewnødder (evt. bare saltede)
Dressing:
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
1 tsk. knust sort peber
3 spsk. god olivenolie eller koldpresset rapsolie
Sådan laver du kartoffel-avocadosalat
1. Kog kartoflerne med skræl, lad dem køle af, og skær i store tern. Fjern skind og sten fra avocado, og skær i grove tern.
2. Pil rødløget, og skær i tynde ringe. Skyl radicchio, og riv bladene i store stykker.
3. Tag en stor skål, hæld alle ingredienser til dressing i, og bland dem godt sammen. Bland kartofler, avocado, løg, radicchiosalat og nødder i skålen, og vend det hele rundt med dressingen.
Salaten passer perfekt til grillet oksemørbrad