Kartoffelsalat med asparges, bønner & røget ørred
Salat til middag - uhm.
Ingredienser
500 g nye, kogte kartofler
250 g grønne asparges
250 g røget ørred
200 g grønne bønner, salat og urter
1lime
Dressing:
1 dl fraiche 6 %
1 spsk sennep
1 spsk honning
røget salt, peber
Råsyltede radiser:
1 stort bundt radiser
1 dl lys balsamico
35 g fint rørsukker
2 tsk flaget havsalt
2 tsk ristet fennikelfrø, spidskommen og koriander
Sådan gør du: Skær kartoflerne i halve eller kvarter, snit asparges, og pluk fisken i mindre stykker. Bland de tre ting med de øvrige ingredienser samt den piskede dressing, som er smagt godt til med røget salt og peber. Anret med lime. Snit og kom radiserne i en skål. Rør og bland dem med de øvrige ingredienser, og lad dem trække i 20-30 minutter, så er de klar til brug. Radiserne kan opbevares i køleskab et par dage.
Energi pr. person: 310 kcal, fedt 22 %, protein 24 %, kulhydrat 54 %