SPONSORERET indhold
Kartoffelsalat med grønne asparges
Spis den alene eller med saftige stegte kyllingelår.
4
Ingredienser
1 kg små nye kogte kartofler
1 bdt. grønne asparges
frisésalat
Dressing:
1 spsk honning
1 spsk sennep
2 spsk lys balsamico
1 spsk vand
1 spsk olie
salt, peber
3 spsk velafdryppede kapers
1 tsk olivenolie.
8 stegte kyllingelår
Sådan gør du:
Del de større kartofler, og høvl aspargesene i tynde strimler. Bland kartofler, asparges og frisésalat. Rør dressingen sammen, og smag den til, før den blandes med salaten.
Tryk kapers tørre. Varm olien i en pande, og rist kapers sprøde heri under omrøring. Drys dem over salaten, der serveres med stegte kyllingelår.
Tip! Bag de stegte kyllingelår i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter.
Energi pr. person: 450 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%