Foto: Nicolai Mørk

Kartoffelsalat med grønne asparges

Spis den alene eller med saftige stegte kyllingelår.

printer Print
plate 4

1 kg små nye kogte kartofler
1 bdt. grønne asparges
frisésalat

Dressing:
1 spsk honning
1 spsk sennep
2 spsk lys balsamico
1 spsk vand
1 spsk olie
salt, peber

3 spsk velafdryppede kapers
1 tsk olivenolie.
8 stegte kyllingelår

Sådan gør du:

Del de større kartofler, og høvl aspargesene i tynde strimler. Bland kartofler, asparges og frisésalat. Rør dressingen sammen, og smag den til, før den blandes med salaten.
Tryk kapers tørre. Varm olien i en pande, og rist kapers sprøde heri under omrøring. Drys dem over salaten, der serveres med stegte kyllingelår.

Tip! Bag de stegte kyllingelår i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter.

Energi pr. person: 450 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Kartoffelsalat og Asparges