Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips
SPONSORERET indhold

Kartoffelsuppe med porrer og rugbrødschips

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Glohed kartoffelsuppe med porrer og sprøde rugbrødschips.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
12. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Ingredienser:
200 g rugbrød
800 g skrællekartofler (skrællet, tern)
2 porrer (ringe)
2 spsk smør
1 laurbærblad
8 kviste timian
vand
salt og peber

  1. Skær rugbrødet i helt tynde skiver. Skær skiverne over på tværs til trekanter. Bred rugbrødsskiverne ud på bageplader og tør dem i en 100 grader varm ovn i ca. 30 min. Lad rugbrødschipsene køle af.
  2. rugbrødschipsene køle af. Svits kartofler og porrer i smør i en stor gryde, tilsæt laurbærblad og halvdelen af timiankvistene og dæk med vand. Kog, til kartofler og porrer er helt møre.
  3. Blend suppen, til den er blank og glat. Smag til med salt og peber.
  4. Servér suppen med rugbrødschips og et drys finthakket frisk timian på toppen.