Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kartofler i krydret sovs
Foto: Thomas Hergaard

Kartofler i krydret sovs - opskrift fra Hjemmet

Kartofler i krydret sovs

(4-6 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Stege/kogetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
600 g kogte, pillede kartofler
2-3 spsk olivenolie
1-2 fed hvidløg
½ dåse hakkede
tomater
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk paprika
1 knsp stødt chili
1-2 spsk balsamico
eddike
frisk koriander
salt og peber

  1. Skær kartoflerne i halve eller kvarter. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie og tag dem af panden.
  2. Steg finthakket hvidløg blanke på panden og tilsæt tomater, krydderier og balsamico.
  3. Kog igennem og smag til med salt og peber. Lad sovsen simre 10 min.
  4. Læg kartoflerne i sovsen og varm dem igennem.
  5. Anret i et dybt fad og drys med friskhakket koriander.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tapas og Tilbehør