Kartofler med bærkapers og bacon
SPONSORERET indhold

Kartofler med bærkapers og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

½ kg friskkogte små nye kartofler
100 g cherrytomater
125 g bacon i skiver
2-3 spsk. bærkapers
Dressing:
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie evt.
1 spsk. friskhakket rosmarin eller persille
salt, peber evt. friske kviste af rosmarin til pynt

  1. Skær tomaterne i skiver.
  2. Steg baconskiverne sprøde på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Pisk ingredienserne til dres-singen sammen
  4. Fordel kartofler, halve to-mater og bærkapers på et fad. Dryp dressingen over. Fordel stykker af bacon over. Pynt evt. også med friske små kviste af rosmarin.