kebab spyd picnic
Foto: Maria Warnke Nørregaard

kebab spyd picnic

Kebab & 2 x salsa

Snup et spyd med i picnickurven.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

300-350 skinke- eller magert lammesmåkød
2 tsk olivenolie
1 spsk harissa
2 tsk flaget havsalt
4 store flade ­durumbrød

Granatæblesalsa:
100 g granatæblekerner
1 udkernet, hakket agurk
½ hakket rødløg
hakket mynte

Hvidløgsyoghurt med ristede krydderier:
1 bæger yoghurt
1 tsk hver af spidskommen og korianderfrø
2-3 fed knust hvidløg
frisk mynte
evt. lime 

  1. Sådan gør du: Kom kødet i en skål, vend det med olie, harissa samt salt, og sæt det på spid. Grill eller steg spiddene i 2-3 minutter på hver side. Lav salsaerne.
  2. Rør granatæbler, agurk og rødløg med frisk mynte, og smag til med salt og peber. Rist krydderierne på en tør pande, afkøl, og rør dem med yoghurt. Smag til med hvidløg samt salt og peber.
  3. Lun brødene, og fold dem om spiddene med lidt frisk mynte. Server med de to salsaer og evt. lime.

● ● ● Energi pr. person: 370 kcal, fedt 22 %, protein 27 %, kulhydrat 51 %

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad og Kebab