SPONSORERET indhold
Kebab med grillede grønsager
Få lækkert mad på grillen
4
Ingredienser
400 g hakket lamme- eller oksekød
2 fed knust hvidløg
salt, peber
4 spsk hakket mynte
1 udkernet, finthakket chili
olie til pensling
Grønsager:
3-4 flækkede, udkernede peberfrugter
250 g grønne asparges
2-3 løg i halve eller kvarter
olivenolie til pensling
Koriander- og radisedip:
2 dl yoghurt
2 spsk hakket koriander
5-6 hakkede radiser
koriander
4 fuldkornspitaer
Sådan gør du:
- Rør kødet med hvidløg, salt, peber, mynte og chili. Del og form det til otte aflange ruller, sæt dem på spid, og pensl dem med olie.
- Pensl grønsagerne med olie, og drys salt og peber på. Grill kødet og grønsager på grillen, eller brug en grillpande. Vend både kød og grønsager jævnligt.
- Grill kødet 4-5 minutter på hver side, men tjek både kød og grønt undervejs. Grønsagerne må gerne have lidt bid.
- Rør og smag yoghurten til med koriander, radiser samt salt og peber. Server den til kødet og grønsagerne med ekstra koriander og lune pitabrød.
Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 30%, kulhydrat 40%