Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kineser-haché
Foto: Flemming Leitorp Kineser-haché

Kineser-haché

Kineser-haché

En nyfortolkning af spaghetti med kødsovs.

plate 3
printer Print

1 spidskål eller 1/2 hvidkål
2 løg
400 g hakket oksekød
(7-12%) økologisk
lidt smør til stegning
salt og peber til at smage til

Sådan gør du

Snit dit løg i halve, tynde skiver. Start med at svitse det på en stor pande med høj kant eller gryde. Snit dit kål helt fint, i tynde skiver. Når løgene er gyldne, kommer du al kålen i. Det skal vendes, og have middelvarme i 10-15 minutter. Salt det lidt allerede nu. Når det er blødt og medgørligt, skraber du kål og løg ”til side” i panden/gryden, og så kommer du oksekødet på panden og bruner det. Når det hele er brunet, blandes kål og kød. Smag til med salt og peber. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Anne Bech, Asiatisk mad og Kål