Kinesisk suppe med rejer og asparges
SPONSORERET indhold

Kinesisk suppe med rejer og asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
20. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 15 min. (hvis bouillonen er færdiglavet)
Fryse-egnet
½ liter god hønse- eller grønsagsbouillon
2 tsk majsstivelse (Maizenamel)
2 tsk sojasovs
Suppefyld:
6-8 store kinarejer (pillede)
6-8 grønne asparges
2 skiver lime
Drys:
1 håndfuld frisk koriander eller dild

  1. Jævn bouillonen, så den bliver lidt tyktflydende: Rør majsstivelse sammen med sojasovs, pisk blandingen i suppen og kog ca. 4 min.
  2. Fyld: Bræk den seje ende af aspargeserne og del dem i mindre stykker. Kog suppen 3-4 min. med rejer, asparges og lime. Rør over hele grydens bund. Smag til med soja.
  3. Servéres rygende varm med koriander eller dild.