Kirsebærmuffins
SPONSORERET indhold

Kirsebærmuffins

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
23. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
18 stk.

Ingredienser

2 æg
150 g sukker
100 g blødt smør
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade
3 spsk. mælk
1 1/2 dl grofthakkede
kirsebær uden sten
Pynt:
lyserød glasur samt hele kirsebær til pynt

  1. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt blødt smør.
  2. Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og hakket chokolade i en skål. Vend det i æggemassen skiftevis med mælken og kirsebærrene
  3. Fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag kagerne ved 175 gr. i 20-25 min. på midterste ovnribbe.
  4. Pynt kagerne med glasur og kirsebær.