Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 3 min.
Ikke fryse-egnet
8 smuttede mandler
50 g flødeost naturel
1 spsk sukker
¼ stang vanilje eller ¼ tsk vaniljesukker
½ dl piskefløde
1 glas dessertkirsebær
8-10 makroner
evt. 2 spsk kirsebærlikør eller sherry
- Skær mandlerne i tynde skiver (tag evt. en hel fra) og rist dem på en tør pande.
- Pisk flødeost sammen med sukker og vaniljekorn og pisk fløden i lidt ad gangen – til det bliver en luftig creme.
- Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 2 dessertglas eller asietter. Dryp med likør, sherry eller kirsebærsaft.
- Læg de afdryppede kirsebær ovenpå og slut af med creme, evt. den hele mandel og de ristede mandler.
- Stil desserterne koldt indtil brug.