Kirsebærtrifli med makroner og mandler
SPONSORERET indhold

Kirsebærtrifli med makroner og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 3 min.
Ikke fryse-egnet
8 smuttede mandler
50 g flødeost naturel
1 spsk sukker
¼ stang vanilje eller ¼ tsk vaniljesukker
½ dl piskefløde
1 glas dessertkirsebær
8-10 makroner
evt. 2 spsk kirsebærlikør eller sherry

  1. Skær mandlerne i tynde skiver (tag evt. en hel fra) og rist dem på en tør pande.
  2. Pisk flødeost sammen med sukker og vaniljekorn og pisk fløden i lidt ad gangen – til det bliver en luftig creme.
  3. Knus makronerne groft og læg dem i bunden af 2 dessertglas eller asietter. Dryp med likør, sherry eller kirsebærsaft.
  4. Læg de afdryppede kirsebær ovenpå og slut af med creme, evt. den hele mandel og de ristede mandler.
  5. Stil desserterne koldt indtil brug.