Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
250 g hakket oksekød
1 tsk worcestershiresauce
1 løg
½ spsk olie
2 skiver ost
2 burgerboller
4 salatblade
1-2 tomater
1-2 syltede agurker
salt og peber
- Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form det til 2 flade bøffer.
- Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
- Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
- Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen. Fordel de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.