Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Knasende sprøde snitter
Foto: Thomas Hergaard

Knasende sprøde snitter - opskrift fra Hjemmet

Nem & hurtig kage: Knasende sprøde snitter

Vil du servere lidt sprødt og sødt til kaffen, så prøv disse nemme og hurtige snitter. De bages som en hel plade i bradepande og skæres derefter i trekanter.

(ca. 30 stk.)
Print

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 25 min.
Fryse-egnede
100 g mandler
100 g chokolade
250 g smør
175 g (ca. 2 dl) sukker
2 tsk vaniljesukker
250 g (4 dl) mel

Sådan bager du nemme snitter

  1. Hak mandler og chokolade groft med en kniv – mandlerne skal ikke smuttes.
  2. Rør blødt smør og sukker sammen. Bland vaniljesukker i og tilsæt melet samt 2⁄3 af mandler og hakket chokolade. Rør dejen sammen.
  3. Beklæd en lille bradepande, 30x25 cm, med bagepapir og smør dejen ud til en jævn plade.
  4. Drys resten af mandler og hakket chokolade over.
  5. Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
  6. Lad kagen svale lidt efter bagningen og skær den herefter i 4x5 cm’s stykker, som skæres midt igennem til trekantede stykker.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage og Tilbehør