Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
200 g hakket kalve- og/eller svinekød, 6-8%
1 spsk olivenolie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
300 g hvidkål (fintsnittet)
1 dåse hakkede tomater, 400 g
2 dl vand
4 abrikoser (fintsnittede)
2 spsk rosiner
1 spsk sirup
1 spsk soja
1-2 spsk citronsaft eller eddike
salt og peber
Tilbehør:
persille og kartofler eller ris
- Brun kødet på en stor pande med olie og tilsæt løg, hvidløg, salt og peber.
- Steg under omrøring et par min. og tilsæt kålen. Steg under omrøring ca. 5 min. og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Lad retten simre til kålen er mør – ca. 10 min.
- Server med hakket persille, kartofler eller ris.