Kød- og kålpande med sursød sovs
SPONSORERET indhold

Kød- og kålpande med sursød sovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem kød- og kålpanderet med sursød sovs.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
200 g hakket kalve- og/eller svinekød, 6-8%
1 spsk olivenolie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
300 g hvidkål (fintsnittet)
1 dåse hakkede tomater, 400 g
2 dl vand
4 abrikoser (fintsnittede)
2 spsk rosiner
1 spsk sirup
1 spsk soja
1-2 spsk citronsaft eller eddike
salt og peber
Tilbehør:
persille og kartofler eller ris

  1. Brun kødet på en stor pande med olie og tilsæt løg, hvidløg, salt og peber.
  2. Steg under omrøring et par min. og tilsæt kålen. Steg under omrøring ca. 5 min. og tilsæt de øvrige ingredienser.
  3. Lad retten simre til kålen er mør – ca. 10 min.
  4. Server med hakket persille, kartofler eller ris.