Kokosmakroner med lakrids

Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Kokosmakroner med lakrids - opskrift fra Hjemmet

Kokosmakroner med lakrids

Giv kokosmakronerne et strejf af lakrids.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Ca. 20 stk.
Ingredienser

Arbejdstid: 20 minutter
Bagetid: ca. 15 minutter
3 æggehvider
2 dl flormelis
200 g kokosmel
10 g engelsk lakrids
100 g mørk chokolade

  1. Pisk æggehvider og flormelis, til æggehviderne er seje og blanke. Vend kokosmel og knust lakrids i.
  2. Sæt små skefulde kokosdej på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 15 min., eller til kagerne er let gyldne.
  3. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Dyp bunden af kagerne i chokoladen, og stil dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.
  4. Læg kagerne i en lufttæt kagedåse eller plastikboks.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kokosmakroner og Lakrids