Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kokosmakroner med lakrids
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Kokosmakroner med lakrids - opskrift fra Hjemmet

Kokosmakroner med lakrids

Giv kokosmakronerne et strejf af lakris.

Ca. 20 stk.
Print

Arbejdstid: 20 minutter
Bagetid: ca. 15 minutter
3 æggehvider
2 dl flormelis
20 g kokosmel
10 g engelsk lakrids
100 g mørk chokolade

  1. Pisk æggehvider og flormelis, til æggehviderne er seje og blanke. Vend kokosmel og knust lakrids i.
  2. Sæt små skefulde kokosdej på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 15 min., eller til kagerne er let gyldne.
  3. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Dyp bunden af kagerne i chokoladen, og stil dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.
  4. Læg kagerne i en lufttæt kagedåse eller plastikboks.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kokosmakroner, Lakrids og Søde sager