Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på kold agurkesuppe
Foto: Andreas Wiking Kold agurkesuppe

Opskrift på kold agurkesuppe

Kold agurkesuppe

clock 20 minutter
printer Print
plate 4



2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
6 dl kold hønsebouillon
400 g græsk yoghurt 2%
Salt, peber
100 g groft brød
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
200 g feta 40+
400 g groft brød.

Energi pr. person:
530 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
24 %
Kulhydrant:
48 %

Sådan gør du

Skær agurkerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Skær brødet i tern og rist det i olie tilsat knust hvidløg.
Skær fetaen i tern på størrelse med brødet og fordel på spyd.
Servér spyddene til suppen sammen med ekstra brød.

Tip

Suppen er utrolig læskende og kan sagtens nydes som en lille grøntsagsshake uden topping


Se, hvad vi ellers skriver om: Sommer, Agurk, Suppe, Forret og Frokost