SPONSORERET indhold
Kold agurkesuppe
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
6 dl kold hønsebouillon
400 g græsk yoghurt 2%
Salt, peber
100 g groft brød
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
200 g feta 40+
400 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:530 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
Skær agurkerne i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend suppen og smag til med salt og peber.
Skær brødet i tern og rist det i olie tilsat knust hvidløg.
Skær fetaen i tern på størrelse med brødet og fordel på spyd.
Servér spyddene til suppen sammen med ekstra brød.
Tip
Suppen er utrolig læskende og kan sagtens nydes som en lille grøntsagsshake uden topping