Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
SPONSORERET indhold

Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Til den kolde ovnbagte laks serverer vi dildmayonnaise og rejer. Det hele kan gøres klar i god tid, så her er ingen stress.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
05. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Kold ovnbagt laks til ca. 10 personer | Total: 50 min

Ingredienser

Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet

600 g laks (filet)
250 g rejer (optøede)
200 g god mayonnaise
1 bundt dild
1 bundt basilikum
knust sort peber
1 grønt salathoved
1 radicchiosalat


Pynt:
lakserogn


Tilbehør:
1 citron (i både)
1 lime (i både)
godt hvedebrød


1. Bag laksen med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

2. Læg fisken på et fad og hiv skindet forsigtigt af.

3. Dæk fadet til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold.

4. Fordél mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen.

5. Pynt med lakserogn og servér med citron, lime og godt brød.