Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
Til den kolde ovnbagte laks serverer vi dildmayonnaise og rejer. Det hele kan gøres klar i god tid, så her er ingen stress.
Ingredienser
Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet
600 g laks (filet)
250 g rejer (optøede)
200 g god mayonnaise
1 bundt dild
1 bundt basilikum
knust sort peber
1 grønt salathoved
1 radicchiosalat
Pynt:
lakserogn
Tilbehør:
1 citron (i både)
1 lime (i både)
godt hvedebrød
1. Bag laksen med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
2. Læg fisken på et fad og hiv skindet forsigtigt af.
3. Dæk fadet til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold.
4. Fordél mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen.
5. Pynt med lakserogn og servér med citron, lime og godt brød.