Kold rabarbersuppe med mynte og is
SPONSORERET indhold

Kold rabarbersuppe med mynte og is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6 personer)

Ingredienser

Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 2 timer, heraf 30 min.
300 g rabarber
4 dl vand
4 dl sukker
1 lime
6 store kugler vaniljeis
200 g jordbær eller hindbær

  1. Flå den røde skræl af rabarberne, og kog dem op i vand, sukker og limesaft 5 min. Si lagen.
  2. Skær rabarberstængerne ud i 6 cm stykker, som skæres igennem på langs. Læg dem i et ovnfast fad, og hæld den kogte lage over.
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i 15-20 min. Tag fadet ud og køl rabarber og lage helt af.
  4. Fordel rabarberstykker og lage i 6 tallerkner. Arranger iskugler og jordbær eller hindbær over.