Koldskål med blomme-butterdejssnitter
Foto: Thomas Hergaard

Koldskål med blomme-butterdejssnitter - opskrift fra Hjemmet

Koldskål med blomme-butterdejssnitter

printer Print

Arbejdstid:
ca. 15 min.
Bagetid:
ca. 15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 portioner)
1 liter god færdig kærnemælkskoldskål (find opskriften her på hjemmesiden eller køb en god af slagsen)
Blommebutterdejssnitter:
2 plader butterdej (optøet)
8 blommer
2 tsk perlesukker

  1. Rul dejen lidt ud og skær hvert stykke i 4.
  2. Prik dem med en gaffel og læg dem på bagepapir på bagepladen.
  3. Skær blommerne over og fjern stenene.
  4. Skær blommerne i tynde både og læg dem taglagt på hvert dejstykke.
  5. Drys med perlesukker og bag dem i midten af en 200 grader varm ovn.
  6. Servér blomme-butterdejssnitterne lune til koldskålen.
Se, hvad vi ellers skriver om: Koldskål, Dansk mad og Dessert