Konfekt med svesker i madeira
SPONSORERET indhold

Konfekt med svesker i madeira

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
23. okt. 2012 | Mad | Hendes Verden
(ca. 25 stk.)

Ingredienser

8 svesker
3 spsk. madeira
250 g ren, rå marcipan
150 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade

  1. Hak sveskerne, og lad dem trække en time i madeiraen. Ælt marcipanen i. Form en pølse, tryk den lidt flad i bunden, og skær 25 skiver af den. Lad dem hvile en times tid på bagepapir.
  2. Smelt den mørke chokolade, som beskrevet på side 30. Dyp marcipanstykkerne i chokoladen, og lad chokoladen stivne. Smelt den hvide chokolade, dyp en gaffel i den og lav mønster over chokoladestykkerne med tynde striber hvid chokolade. Opbevar konfekten i en tætsluttende boks et mørkt og køligt sted.