SPONSORERET indhold
Konfekt: Müslitoppe
Prøv de søde myslitoppe med havregryn og mørk chokolade.
20 stk. |
Total: 30 min
Ingredienser
75 g honning
50 g havregryn
100 g mørk chokolade
100 g mælkechokolade
1 spsk smør
1 spsk smagsneutral olie
2 spsk lys sirup
75 g tørret frugt, f.eks. rosiner, abrikoser og dadler
lidt mandler til pynt, smuttede og hakkede
ca. 20 små forme
sådan gør du
- Smelt honningen på en pande, og rist havregrynene gyldne. Læg dem på et stykke bagepapir, og afkøl.
- Hak de to slags chokolader, og smelt i en skål over vandbad sammen med smør, olie og sirup.
- Rør massen blank. Tag den af varmen, og afkøl en smule, inden den vendes med havregryn og hakket tørret frugt. Sørg for, at det hele er dækket af chokolade.
- Fordel massen i små forme, og pynt med lidt hakkede mandler. Lad dem stå køligt, indtil chokoladen har sat sig.