Konfekt: Müslitoppe
Foto: Tia Borgsmidt

Konfekt: Müslitoppe

Prøv de søde myslitoppe med havregryn og mørk chokolade.

printer Print
clock 30 minutter
plate 20 stk.

75 g honning
50 g havregryn
100 g mørk chokolade
100 g mælkechokolade
1 spsk smør
1 spsk smagsneutral olie
2 spsk lys sirup
75 g tørret frugt, f.eks. rosiner, abrikoser og dadler
lidt mandler til pynt, smuttede og hakkede
ca. 20 små forme

sådan gør du

  1. Smelt honningen på en pande, og rist havregrynene gyldne. Læg dem på et stykke bagepapir, og afkøl.
  2. Hak de to slags chokolader, og smelt i en skål over vandbad sammen med smør, olie og sirup.
  3. Rør massen blank. Tag den af varmen, og afkøl en smule, inden den vendes med havregryn og hakket tørret frugt. Sørg for, at det hele er dækket af chokolade.
  4. Fordel massen i små forme, og pynt med lidt hakkede mandler. Lad dem stå køligt, indtil chokoladen har sat sig.
Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt og Chokolade