Konfektkugler
SPONSORERET indhold

Konfektkugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
20. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Konfektkugler

 

Arbejdstid: 25 min.
Smeltetid: 5 min.
Køletid: 1-2 timer
Ikke fryse-egnet

(16 stk.)

250 g marcipan
50 g blød nougat
100 g mørk chokolade
75 g nødder, mandler eller kokosmel

  1. Skær marcipanen i 16 skiver og læg et lille stykke blød nougat på hver.
  2. Luk marcipanen omkring nougaten og tril dem til kugler.
  3. Stik en kødnål i en kugle og pensl den med smeltet chokolade.
  4. Tril den i en skål med hakkede nødder, mandler eller kokosmel og sæt den på en plade med bagepapir.
  5. Fortsæt med resten af kuglerne og lad dem køle af.