Konfettikager
SPONSORERET indhold

Konfettikager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grunddejen rækker til både finskbrød, konfettikager og syltetøjskager. Ønsker du derfor blot at lave konfettikager kan du bare nøjes med 1/3 del af dejen. Så bliver der ca 30 stk.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
08. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Grunddej
300 g mel (5 dl)
200 g smør
100 g sukker (1½ dl)
1 æg (str. mellem)
Drys:
æggehvide
tesukker
hakkede cocktailbær pistacienødder

  1. Findél smørret i melet. Bland sukker i og tilsæt ægget. Saml dejen. Lad dejen hvile koldt en halv times tid, så er den nemmere at forme og udrulle.
  2. Rul dejen ud til en tynd plade. Skær den i små ruder med en klejnespore.
  3. Pensl med æggehvide og drys tesukker, cocktailbær og pistacienødder på.
  4. Bag kagerne ved 175 grader i 8-10 min.